Miniaturen & Maquettes

Scale Art is o.a. gespecialiseerd in het in opdracht vervaardigen van schaalmodellen. Alle modellen worden in exclusiviteit voor onze klanten gebouwd: vanaf 1 stuks! Wij lakken zelf, en de montage (in eigen huis) geschiedt met de grootste precisie, omdat slechts één ding belangrijk is: ’n mooi miniatuur en dus weer een tevreden klant. Autominiaturen vervaardigen wij o.a. in de schaal 1:87, 1:50, 1:24, 1:16 en 1:14. Alle maatvoeringen worden nagebouwd vanaf foto’s en/of bouwtekeningen.
KIJK VOOR MEER INFO OP : www.modeltruck.eu of www.miniatuurbestelbus.nl

Wij hebben, in opdracht van Beers/Scania Nederland te Leidschendam, de ALLEREERSTE 550 stuks miniaturen van de LONGLINE (met genummerd certificaat) van deze wereldprimeur vervaardigd. De echte vrachtauto en deze miniaturen werden aan de pers gepresenteerd tijdens de Bedrijfsauto RAI van oktober 2003. Of u nu wel of niet een wagenpark heeft; Scale Art kan toch méér voor u betekenen:

Maquettes: Architectuur

In de juiste schaal is dit een ideaal pronkstuk voor in de entree, receptieruimte of in een direktiekantoor. Natuurlijk maken wij ook industiële maquettes (apparaten en machines). Wij beschikken over twee fulltime maquettebouwers met een jarenlange ervaring. Nog steeds worden de maquettes en miniaturen handmatig gemaakt; met veel “ziel en zaligheid”. Een bedrijfsmatige hobby eigenlijk.

Maquettes: industriëel
Industriële maquettes zijn in detail nagemaakte apparaten en machines. Goede bouwtekeningen en foto’s zijn de basis voor een schitterende replica.

Voor een produktie-slideshow van vele miniaturen…………….. klik op onderstaand YouTube logo