Special products

Het is ons inziens logisch dat als je iets speciaals wilt maken voor iemand, dat je dan ook zelf in staat moet zijn om die extra toegevoegde waarde in een produkt te verwerken.

Wij beschikken over 2 industriele graveermachines. Eén ervan is tevens geschikt om te frezen! Hierdoor kunnen wij vele produkten (als het moet zelf vanaf 1 stuks) personaliseren. U kunt hierbij denken aan: machine-/naam- of typeplaatjes (wel/niet ingelakt), metalen en kunststof produkten, sportprijzen, balpennen, sleutelhangers, briefopeners, badges, kofferlabels, enz. enz. De andere machine is in staat om foto’s te graveren! Tevens beschikken wij (in eigen huis) over een 3D-printer!

Ook voor de produktie van bierviltjes kunt u bij ons terecht. Of deze nu rond cq vierkant zijn of een speciale vorm moeten hebben. Met het juiste gereedschap maken wij wat u hebben wilt. De hier afgebeelde mappen vervaardigen wij in eigen bedrijf, inclusief vullen en afwerken. U kunt bij ons tevens terecht voor verpakkingen; wij ontwerpen en produceren evt. zelf. Natuurlijk in goed overleg met u !

Natuurlijk maken wij soms gebruik van andermans expertise als er bijvoorbeeld duur of speciaal gereedschap (denk aan stansmessen, koperen stempels, e.d.) aan te pas moet komen.

Zo hebben wij reeds vele soorten customized verpakkingen geleverd voor CD-roms, DVD’s, videotapes, levensmiddelen, enz. Zelfs de software en duplicatie verzorgen wij voor u. Als de ‘ingrediënten’ dan allemaal gereed zijn, dan kunt u zelfs de handling van verpakken, postaalgereedmaken of mailen aan ons overlaten: Wij hebben dit vaker gedaan !!